Zoek

De crisis de baas
Een crisis in uw bedrijf, komt meestal onverwacht. Het kan gaan om een grote brand of een ongeval, maar ook om een situatie waarin uw bedrijf in opspraak raakt of er ernstige imagoschade is. Om wat voor crisis het ook gaat, de kans is groot dat het een chaos wordt. Tenminste, zonder krachtig crisismanagement. Dat wil zeggen: het management van de crisis. Hoe u een crisis en de gevolgen daarvan beheerst, leert u tijdens de incompany cursus crisismanagement.

 

Van crisiscommunicatie tot -besluitvorming
Bij crisismanagement gaat het zowel om management tijdens de crisis als het management ván de crisis. Communicatie speelt daarbij een belangrijk, zowel intern als extern. U leert er alles over tijdens deze incompany training. En wat niet minder belangrijk is: crisisbesluitvorming.
Het meest typerend voor crisissituaties, is een gevoel van paniek en onzekerheid. Natuurlijk kunnen we dat niet volledig simuleren, maar de oefeningen tijdens de training zijn wel levensecht. U vormt samen met uw medewerkers een crisisteam dat adequaat moet optreden.

 

Cursus op maat
De incompany cursus crisismanagement stelt OBN op maat samen voor u. Niet alleen de locatie is maatwerk. Ook de cursusinhoud stemmen we af op uw wensen en de specifieke situatie in uw organisatie.

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws van
OBN voortaan per e-mail

REFERENTIES

CURSUS IN BEELD

Bekijk onze bedrijfsvideo's

Video's van onze diensten,
zoals Cursussen, Tarining, en
praktijk. Bekijk »

MEER WETEN?

Of bel 0318 - 541 943 voor meer
informatie. Onze deskundige
medewerkers staan u graag te woord.

Gegevens

OBN is een handelsnaam van
Alfa Control BV
Inschrijfnummer KvK 30220153 Rekeningnr. ABN AMRO 46.12.28.297
 

Contact

Alfa Control BV 
KVK 30220153
Rek.nr. ABN AMRO 461228297
Nieuweweg Noord 314 b-26
3905LX Veenendaal
T.0318-541943