Zoek

Welkom bij Opleidingscentrum Bedrijfshulpverlening Nederland!

Vaardigheden bedrijfshulpverlening
Met een cursus of opleiding doet u nieuwe kennis en vaardigheden op. Als het gaat om bedrijfshulpverlening, zijn dat vaardigheden die u overal en vaak onverwacht in de praktijk kunt brengen. Misschien ziet u er naar uit om de cursus te volgen. Misschien volgt u de cursus vooral uit om aan de eisen te voldoen. Hoe dan ook, u zult het cursustraject bij OBN als prettig ervaren. Bij OBN realiseren we ons dat u graag uw diploma op een doeltreffende manier wil halen.

 

Interactieve cursussen
Kenmerkend voor onze cursussen zijn dan ook de praktijkgerichte aanpak, met veel ruimte voor oefeningen, en de interactieve opzet. Als cursist kunt u tijdens de lessen meteen reageren en uw specifieke vragen inbrengen. Onze docenten geven u daar alle ruimte voor. Zij zijn toegewijde vakmensen met ervaring in de bedrijfshulpverlening.  En vanzelfsprekend alle diploma’s die zij als instructeur moeten hebben.

 

Altijd dichtbij én voordelig
Om het u gemakkelijk te maken, hebben we door heel Nederland opleidingslocaties. U hoeft dus nooit ver te rijden om een OBN-cursus te volgen. Wij zorgen voor alle lesmaterialen en een smakelijke lunch. En al weten we dat kwaliteit en gemak voor u belangrijker zijn dan prijs, toch verrassen we u ook in dat opzicht graag. Onze prijzen zijn relatief laag. Kies uw cursus en schrijf u in bij OBN!


NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws van
OBN voortaan per e-mail

REFERENTIES

CURSUS IN BEELD

Bekijk onze bedrijfsvideo's

Video's van onze diensten,
zoals Cursussen, Tarining, en
praktijk. Bekijk »

MEER WETEN?

Of bel 0318 - 541 943 voor meer
informatie. Onze deskundige
medewerkers staan u graag te woord.

Gegevens

OBN is een handelsnaam van
Alfa Control BV
Inschrijfnummer KvK 30220153 Rekeningnr. ABN AMRO 46.12.28.297
 

Contact

Alfa Control BV 
KVK 30220153
Rek.nr. ABN AMRO 461228297
Nieuweweg Noord 314 b-26
3905LX Veenendaal
T.0318-541943