Zoek

Algemene voorwaarden van OBN

 1 Inschrijving en voorwaarden
Door u in te schrijven voor een cursus, geeft u expliciet aan dat u deze algemene voorwaarden hebt gelezen en ermee akkoord gaat.

 

2 Afwijzing inschrijving
OBN plant cursussen op verschillende locaties en data. We komen zoveel mogelijk tegemoet aan uw wensen. Als het aantal cursisten daar aanleiding toe geeft, kunnen we echter cursussen doorschuiven naar een latere datum of in voorkomende gevallen annuleren.

 

3 Cursusregels
Als u kiest voor een cursus van OBN, houdt u zich aan de regels die wij in het algemeen en tijdens de cursus in het bijzonder hanteren. We behouden ons het recht voor om cursisten die dit niet doen, van deelname uit te sluiten.

 

4 Betaling en restitutie
Bij uw inschrijving via deze website betaalt u het verschuldigde bedrag via iDeal. Alleen wanneer OBN haar verplichtingen niet kan nakomen – behoudens de in deze algemene voorwaarden gemaakte uitzonderingen – hebt u recht op restitutie. Bent u zelf niet in staat om een deel van de cursus te volgen, dan wordt dit niet gecrediteerd door OBN.

 

5 Lesmateriaal
U ontvangt het benodigde lesmateriaal van OBN. U mag dit na afloop van de cursus houden. Het lesmateriaal is uitsluitend voor eigen gebruik. Verkoop of het vermenigvuldigen van (delen uit) het lesmateriaal is verboden.

 

6 Reis- en verblijfkosten
Eventuele reis- en verblijfkosten zijn voor rekening van de cursist.

 

7 Annulering
U kunt uw inschrijving annuleren met recht op restitutie van het cursusgeld tot maximaal één maand voor start van de cursus. U doet dit door een aangetekende brief naar OBN te sturen.

 

8 Verschuiving/naamswijziging
Kunt u een cursus niet volgen op de geplande datums, dan kunt u deze tot twee weken voor de eerste cursusdatum doorschuiven. (Naar een andere datum en/of locatie.) U betaalt hiervoor 45 euro administratiekosten. Wilt u niet zelf maar een ander uw plaats laten innemen, dan kunt u dit aanvragen tot twee werkdagen voor aanvang van de cursus. U betaalt 45 euro administratiekosten.

 

9 Duur overeenkomst
De wederzijdse rechten en plichten die uit deze overeenkomst voortvloeien, zijn van toepassing van het moment van betaling tot het moment dat de cursus is beëindigd.

 

10 Disclaimer
Aan de informatie over producten en diensten op de website kunt u geen rechten ontlenen.

 


NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws van
OBN voortaan per e-mail

REFERENTIES

CURSUS IN BEELD

Bekijk onze bedrijfsvideo's

Video's van onze diensten,
zoals Cursussen, Tarining, en
praktijk. Bekijk »

MEER WETEN?

Of bel 0318 - 541 943 voor meer
informatie. Onze deskundige
medewerkers staan u graag te woord.

Gegevens

OBN is een handelsnaam van
Alfa Control BV
Inschrijfnummer KvK 30220153 Rekeningnr. ABN AMRO 46.12.28.297
 

Contact

Alfa Control BV 
KVK 30220153
Rek.nr. ABN AMRO 461228297
Nieuweweg Noord 314 b-26
3905LX Veenendaal
T.0318-541943