Zoek
Bent u leidinggevende in de industrie of bouwsector? Dan bent u ook verantwoordelijk voor de veiligheid binnen uw team. Uw medewerkers volgen de cursus Basisveiligheid VCA. Als leidinggevende volgt u de VCA VOL cursus. In deze cursus is – naast alle VCA-aspecten – extra aandacht voor veiligheidsmanagement en het motiveren van medewerkers. Wilt u als bedrijf VCA gecertificeerd worden, dan moeten alle leidinggevenden over het VCA-VOL certificaat beschikken.

Doel cursus
Als werkgever wilt u een veilige bedrijfsomgeving creëren. U weet dat uw medewerkers daarin een belangrijke rol hebben. Niet voor niets hebben zij een Basisveiligheid VCA certificaat op zak. Het is aan de leidinggevenden om hen veiligheidsbewust te houden en te stimuleren zo veilig mogelijk te werken. U krijgt dit onder de knie met de Vol VCA cursus. Wilt u als bedrijf VCA gecertificeerd zijn, dan is het een voorwaarde dat alle leidinggevenden de Vol VCA cursus hebben gevolgd.

 

Inhoud cursus
De inhoud van de cursus is grotendeels gelijk aan die van de Basisveiligheid VCA cursus. U krijgt dezelfde onderwerpen, zodat u alles weet over veiligheid, wet- en regelgeving, gevaren en risico’s en veiligheidsvoorzieningen op de werkplek. Vanzelfsprekend gaat de Vol VCA cursus nog verder. Het is namelijk zaak dat u als leidinggevende de veiligheid bewaakt. Daarom leren de docenten van OBN u hoe u uw medewerkers veilig kunt laten werken en hoe u hen motiveert en stimuleert.

 

Tijdsduur
De cursus BHV bestaat uit drie lesdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

 

Examen en diploma
U sluit de cursus af met een Vol VCA examen. Daarbij wordt uw kennis getoetst. Slaagt u hiervoor, dan ontvangt u een officieel certificaat.

 

Kosten
De kosten bedragen 279 euro per deelnemer. Dit is inclusief lesmateriaal en exclusief examenkosten en BTW. Voor het examen en de certificering betaalt u 79,50 euro.

 

Voor deze cursus zijn de volgende data beschikbaar:

  Krijg ik een officieel diploma na een cursus bij OBN?

  U sluit uw cursus af met een officieel erkend NIBHV of Oranje Kruis examen. Slaagt u daarvoor, dan ontvangt u een officieel certificaat en een legitimatiepas.

  Moet ik ook examen doen na afloop van een cursus?

  U sluit uw cursus af met een officieel erkend NIBHV of Oranje Kruis examen.  De cursus bereidt u hier goed op voor, zowel wat de theorie als de praktijk betreft. Als u slaagt – en bij voldoende inzet is dat voor vrijwel iedereen haalbaar – ontvangt u het NIBHV of Oranje Kruis certificaat.
   

  Regelt OBN het examen voor mij?

  U hoeft hier niets voor te regelen. Wij zorgen dat u wordt aangemeld voor het examen. Tijdens de cursus zullen we u hier meer over vertellen.

  Is het lesmateriaal bij het cursusbedrag inbegrepen?

  Alle materialen die u nodig hebt, zijn inbegrepen bij het cursusbedrag. Dat kunnen boeken of documentatie zijn, maar ook oefenmateriaal als verbandmiddelen.

  Wat is het verschil tussen B-VCA en VOL-VCA?

  De B-cursus (Basisveiligheid) is bedoeld voor alle uitvoerende medewerkers. De VOL-VCA cursus is specifiek voor leidinggevenden.

  Contact

  Staat uw vraag er niet bij? Neem contact met ons op, klik hier >> 

  NIEUWSBRIEF

  Blijf op de hoogte

  Ontvang het laatste nieuws van
  OBN voortaan per e-mail

  REFERENTIES

  CURSUS IN BEELD

  Bekijk onze bedrijfsvideo's

  Video's van onze diensten,
  zoals Cursussen, Tarining, en
  praktijk. Bekijk »

  MEER WETEN?

  Of bel 0318 - 541 943 voor meer
  informatie. Onze deskundige
  medewerkers staan u graag te woord.

  Gegevens

  OBN is een handelsnaam van
  Alfa Control BV
  Inschrijfnummer KvK 30220153 Rekeningnr. ABN AMRO 46.12.28.297
   

  Contact

  Alfa Control BV 
  KVK 30220153
  Rek.nr. ABN AMRO 461228297
  Nieuweweg Noord 314 b-26
  3905LX Veenendaal
  T.0318-541943