Zoek

De AED: levensreddend bij hartstilstand
Stel dat uw beste collega vandaag in uw bijzijn een hartstilstand zou krijgen. U zou natuurlijk onmiddellijk 112 bellen, maar u zou ook weten dat de aanrijtijd van de ambulance fataal kan zijn. Wat zou u blij zijn als u over een AED beschikte en daarmee uit de voeten kon. Daarom is het goed dat u en uw collega’s door een incompany cursus AED van OBN overal op voorbereid zijn.

 

Praktische cursus AED
Met de Automatische Externe Defibrillator (AED) kan een gestoord hartritme vaak hersteld worden door het toedienen van een elektrische schok. Een effectief hulpmiddel in levensbedreigende situaties. Als de AED binnen drie minuten wordt toegepast, is de kans op overleven maar liefst 70 procent.
Het is dan wel zaak dat u adequaat handelt, om geen kostbare tijd te verliezen. Tijdens de incompany cursus AED staat het oefenen dan ook centraal. Een ideale training voor iedereen die voor het eerst met een AED werkt én voor BHV’ers die hun AED vaardigheden op peil willen houden.

 

Cursus op maat
De incompany cursus AED stelt OBN op maat samen voor u. Niet alleen de locatie is maatwerk. Ook de cursusinhoud stemmen we af op uw wensen en de specifieke situatie in uw organisatie.
 

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws van
OBN voortaan per e-mail

REFERENTIES

CURSUS IN BEELD

Bekijk onze bedrijfsvideo's

Video's van onze diensten,
zoals Cursussen, Tarining, en
praktijk. Bekijk »

MEER WETEN?

Of bel 0318 - 541 943 voor meer
informatie. Onze deskundige
medewerkers staan u graag te woord.

Gegevens

OBN is een handelsnaam van
Alfa Control BV
Inschrijfnummer KvK 30220153 Rekeningnr. ABN AMRO 46.12.28.297
 

Contact

Alfa Control BV 
KVK 30220153
Rek.nr. ABN AMRO 461228297
Nieuweweg Noord 314 b-26
3905LX Veenendaal
T.0318-541943