Zoek

BHV’ers verplicht
Als er zich een ongeval of calamiteit voordoet in uw bedrijf, zijn de eerste minuten beslissend. Beslissend voor de effectiviteit van de hulpverlening en de omvang van de gevolgen. Daarom is het niet verwonderlijk dat de overheid elke werkgever verplicht om tenminste één BHV’er in huis te hebben. De BHV’er draagt zorg voor de eerste hulp, bestrijdt een beginnende brand en bereidt de ontruiming voor. U leert het allemaal tijdens de incompany cursus BHV van OBN. Als u jaarlijks de incompany herhalingscursus BHV doet, blijft uw certificaat geldig.

 

Bedrijfshulpverlening door BHV’er
Als BHV’er moet u snel en adequaat kunnen optreden bij incidenten. Dat kan een klein persoonlijk ongelukte met letsel zijn. Maar het kan ook gaan om een grote brand of een explosie. De juiste bedrijfshulpverlening, daar gaat het om. U leert tijdens de incompany cursus onder meer een AED gebruiken, brand te blussen en een ontruiming in gang te zetten. Ook leert u hoe u communiceert met andere BHV’ers en de hulpdiensten.
Dezelfde onderwerpen komen aan bod bij de incompany cursus herhaling BHV. Daarbij kunnen we uiteraard extra aandacht geven aan de onderwerpen die tijdens de voorgaande periode naar voren zijn gekomen.

 

Cursus op maat
De incompany cursussen BHV en herhaling BHV stelt OBN op maat samen voor u. Niet alleen de locatie is maatwerk. Ook de cursusinhoud stemmen we af op uw wensen en de specifieke situatie in uw organisatie.

 

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws van
OBN voortaan per e-mail

REFERENTIES

CURSUS IN BEELD

Bekijk onze bedrijfsvideo's

Video's van onze diensten,
zoals Cursussen, Tarining, en
praktijk. Bekijk »

MEER WETEN?

Of bel 0318 - 541 943 voor meer
informatie. Onze deskundige
medewerkers staan u graag te woord.

Gegevens

OBN is een handelsnaam van
Alfa Control BV
Inschrijfnummer KvK 30220153 Rekeningnr. ABN AMRO 46.12.28.297
 

Contact

Alfa Control BV 
KVK 30220153
Rek.nr. ABN AMRO 461228297
Nieuweweg Noord 314 b-26
3905LX Veenendaal
T.0318-541943