Zoek

Cursus op maat of incompany

BHV opleiding op maat
U hebt binnen uw bedrijf wellicht te maken met specifieke situaties en risico’s. U vindt het belangrijk dat uw BHV’ers goed voorbereid zijn op incidenten in uw bedrijf. Daarom neemt u geen genoegen met een standaard cursus BHV. En dat hoeft ook niet. OBN komt naar u toe voor cursussen bedrijfshulpverlening op maat.

 

Afgestemd op uw bedrijf
Bij een cursus BHV op maat, stemmen we de lesstof af op uw bedrijfssituatie. Zo kunnen we specifieke risico’s of bepaalde type ongevallen in de training betrekken. Dat heeft verschillende voordelen. Belangrijkste voordeel is dat uw BHV’ers zo nog beter voorbereid zijn op eerste hulpverlening. Wat ze geleerd hebben tijdens de cursus BHV, is daadwerkelijk toepasbaar binnen het bedrijf.

 

Het voordeel van incompany
Omdat we deze maatwerk training bij u op locatie geven, ervaart u ook een ander voordeel. De lesstof gaat meer leven voor uw medewerkers. Sterker nog: er ontstaat zoiets als een teamgevoel. Het veiligheidsbewustzijn wordt aangewakkerd en BHV’ers gaan elkaar aanspreken op veiligheidsaspecten. Een enorm pluspunt, dat mede te danken is aan de actieve rol van de OBN docenten.
Natuurlijk is er ook nog een praktisch voordeel: doordat wij naar u toe komen, hoeven uw medewerkers niet ver te reizen en besparen zij veel tijd en reiskosten.

 

Advies en ondersteuning
De praktijk leert dat onze docenten bij een incompany training veel vragen krijgen die buiten het bestek van de cursus BHV liggen. Als specialist kunnen wij hierover wel advies geven en u actief ondersteunen bij het invullen van uw BHV beleid. Wat wij bijvoorbeeld doen, is het uitvoeren van een Risico Inventarisatie & Evaluatie. Ook stellen we BHV-plannen op, van ontruimingsplan tot bedrijfsnoodplan. Als u hier meer over wilt weten, kunt u het beste contact opnemen met ons.
 


NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws van
OBN voortaan per e-mail

REFERENTIES

CURSUS IN BEELD

Bekijk onze bedrijfsvideo's

Video's van onze diensten,
zoals Cursussen, Tarining, en
praktijk. Bekijk »

MEER WETEN?

Of bel 0318 - 541 943 voor meer
informatie. Onze deskundige
medewerkers staan u graag te woord.

Gegevens

OBN is een handelsnaam van
Alfa Control BV
Inschrijfnummer KvK 30220153 Rekeningnr. ABN AMRO 46.12.28.297
 

Contact

Alfa Control BV 
KVK 30220153
Rek.nr. ABN AMRO 461228297
Nieuweweg Noord 314 b-26
3905LX Veenendaal
T.0318-541943