Zoek
Als er meerdere BHV’ers in een bedrijf zijn, moeten ze effectief samenwerken bij bedrijfshulpverlening. Als ploegleider BHV geeft u leiding aan de andere BHV’ers. U zorgt ook dat de BHV’ers op tijd een herhalingscursus volgen en dat alle BHV-middelen up-to-date zijn.

Doel cursus
Als er brand uitbreekt in uw bedrijf of zich een ongeval voordoet, staan de BHV’ers klaar om hulp te verlenen. Klaar om de ontruiming voor te bereiden en te begeleiden. Om dit goed te laten verlopen, is het belangrijk dat de BHV’ers aangestuurd worden. Dat wordt uw taak als ploegleider BHV. U geeft leiding aan een groepje BHV’ers. Ook ziet u erop toe dat de middelen goed onderhouden en beheerd worden.

 

Inhoud cursus
U kunt deelnemen aan deze cursus als u beschikt over een geldig BHV-certificaat. Daarmee hebt u alle basiskennis van bedrijfshulpverlening al. In de cursus krijgt u aanvullende kennis met betrekking tot het coördineren van de hulpverlening en het beheren van de BHV-middelen. Zo gaan we in op de geldende wet- en regelgeving, leert u werken met scenario’s, maakt u kennis met alarmering- en communicatiemiddelen én wordt u voorbereid op uw leidinggevende taak.

 

Tijdsduur
De cursus BHV bestaat uit twee lesdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

 

Examen en diploma
U sluit de cursus af met een NIBHV examen. Daarbij worden zowel uw kennis als vaardigheden getoetst. Slaagt u hiervoor, dan ontvangt u een officieel certificaat. Deze zijn een jaar geldig.

 

Kosten
De kosten bedragen 378 euro per deelnemer. Dit is inclusief lesmateriaal en exclusief examenkosten en BTW. Voor het examen en de certificering betaalt u 20,50 euro.

Voor deze cursus zijn de volgende data beschikbaar:

  NIEUWSBRIEF

  Blijf op de hoogte

  Ontvang het laatste nieuws van
  OBN voortaan per e-mail

  REFERENTIES

  CURSUS IN BEELD

  Bekijk onze bedrijfsvideo's

  Video's van onze diensten,
  zoals Cursussen, Tarining, en
  praktijk. Bekijk »

  MEER WETEN?

  Of bel 0318 - 541 943 voor meer
  informatie. Onze deskundige
  medewerkers staan u graag te woord.

  Gegevens

  OBN is een handelsnaam van
  Alfa Control BV
  Inschrijfnummer KvK 30220153 Rekeningnr. ABN AMRO 46.12.28.297
   

  Contact

  Alfa Control BV 
  KVK 30220153
  Rek.nr. ABN AMRO 461228297
  Nieuweweg Noord 314 b-26
  3905LX Veenendaal
  T.0318-541943