Zoek

VCA certificaat
Als u actief bent in de industrie of bouwsector, weet u hoe belangrijk het VCA-certificaat is. Niet alleen omdat steeds meer opdrachtgevers ernaar vragen. Niet alleen omdat het gewoon hóórt bij uw KAM-beleid. Vooral omdat de praktijk uitwijst hoe belangrijk veiligheidsbewustzijn is bij uw medewerkers. Tijdens de incompany cursus Basis VCA leren uw medewerkers veilig werken en alert te zijn op risico’s. Uw leidinggevenden leren dat tijdens de incompany cursus Vol VCA. Maar wat zij óók leren, is het motiveren en stimuleren van uw personeel. Alleen als al uw uitvoerende medewerkers over Basis VCA beschikken en uw leidinggevenden over VOL VCA, kunt u als organisatie VCA gecertificeerd worden.

 

Veiligheidsbewustwording
Tijdens de incompany cursus Basis VCA komen tal van onderwerpen aan bod. Van arbowetgeving, explosies en risico’s tot het voorkomen van ongevallen en het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen. Tijdens de incompany cursus Vol VCA krijgen leidinggevenden aanvullende lesstof, specifiek over veiligheidsbewustwording en –management.


Cursus op maat
De incompany anti-agressietraining stelt OBN op maat samen voor u. Niet alleen de locatie is maatwerk. Ook de cursusinhoud stemmen we af op uw wensen en de specifieke situatie in uw organisatie.
 

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws van
OBN voortaan per e-mail

REFERENTIES

CURSUS IN BEELD

Bekijk onze bedrijfsvideo's

Video's van onze diensten,
zoals Cursussen, Tarining, en
praktijk. Bekijk »

MEER WETEN?

Of bel 0318 - 541 943 voor meer
informatie. Onze deskundige
medewerkers staan u graag te woord.

Gegevens

OBN is een handelsnaam van
Alfa Control BV
Inschrijfnummer KvK 30220153 Rekeningnr. ABN AMRO 46.12.28.297
 

Contact

Alfa Control BV 
KVK 30220153
Rek.nr. ABN AMRO 461228297
Nieuweweg Noord 314 b-26
3905LX Veenendaal
T.0318-541943