Zoek

Verantwoordelijk voor BHV
Wie is er binnen uw organisatie verantwoordelijk voor de bedrijfshulpverlening? Zeker als u een grotere organisatie hebt met uiteenlopende risico’s, vraagt de bedrijfshulpverlening om een gestructureerde aanpak. Dat bent u ook verplicht vanuit de Arbowet. Als coördinator of hoofd BHV voorziet u hierin. U bent verantwoordelijk voor het beleid en de aansturing van de BHV. Na een incompany cursus Coördinator / Hoofd BHV hebt u hiervoor de specifieke kennis en vaardigheden.

 

Van Arbowet tot bedrijfshulpverlening
Als coördinator of hoofd BHV moet u vanzelfsprekend de wettelijke normen en regels kennen. De docenten van OBN brengen u deze bij. Maar wat u ook leert, is hoe u deze eisen vertaalt naar uw bedrijf. Hoe organiseert u de bedrijfshulpverlening? Hoe zorgt u dat de BHV’ers opgeleid en periodiek bijgeschoold worden? Hoe evalueert u het optreden van BHV’ers na een calamiteit? U leert het niet alleen, u gaat er ook mee aan de slag. Zo gaat u als aankomend coördinator of hoofd BHV een plan maken voor uw eigen organisatie.

 

Cursus op maat
De incompany cursus Coördinator / Hoofd BHV stelt OBN op maat samen voor u. Niet alleen de locatie is maatwerk. Ook de cursusinhoud stemmen we af op uw wensen en de specifieke situatie in uw organisatie.

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws van
OBN voortaan per e-mail

REFERENTIES

CURSUS IN BEELD

Bekijk onze bedrijfsvideo's

Video's van onze diensten,
zoals Cursussen, Tarining, en
praktijk. Bekijk »

MEER WETEN?

Of bel 0318 - 541 943 voor meer
informatie. Onze deskundige
medewerkers staan u graag te woord.

Gegevens

OBN is een handelsnaam van
Alfa Control BV
Inschrijfnummer KvK 30220153 Rekeningnr. ABN AMRO 46.12.28.297
 

Contact

Alfa Control BV 
KVK 30220153
Rek.nr. ABN AMRO 461228297
Nieuweweg Noord 314 b-26
3905LX Veenendaal
T.0318-541943